top of page
 

Actieve marketing en sales voor B2B en B2C

Ondernemen, daar bent u goed in. Toch komen er altijd zaken bij kijken waar u misschien minder voeling mee hebt. Of waar u eenvoudigweg geen tijd voor hebt. Dan is het beter bepaalde zaken uit te besteden aan specialisten. Zodat u kan focussen op zaken waar u écht goed in bent. Reken daarom op Arios. Wij springen u bij op het gebied van strategie, marketing en sales: we onderzoeken en activeren uw groeimarkten en we ontginnen er nieuwe klanten voor u. Daarbij gaan wij gericht op zoek naar business opportuniteiten. Dat doen we nooit lukraak. Eerst bepalen we een groei-strategie en nadien voeren we die stap voor stap uit. Dit kan, indien nodig, op basis van een marktonderzoek of op basis van uw praktijkervaring. Vervolgens werken we de marketing en sales campagnes helemaal uit. En voeren we ze ook uit. Samengevat komt het hierop neer: wij zorgen voor concrete resultaten voor uw sales en marketing. Door grondig te plannen en dan actie te ondernemen.

 

we luisteren

Een doordachte strategie begint met een analyse van het bedrijf en de markt. Kijken wat er leeft. Wat er gaande is. Met die kennis gaan we aan de slag om een juiste sales- of marketing-strategie op te zetten. Dit zorgt ervoor dat we uw - vaak beperkte - middelen juist en efficiënt kunnen aanwenden. Met minder inspanningen halen we betere resultaten, dat is ons streefdoel.

we bekoren

Prospecten die zélf contact opnemen zijn kwalitatiever dan prospecten die door u of ons gecontacteerd worden. Dat spreekt voor zich. Maar hoe krijgt u ze zover dat ze zelf aankloppen? Daar zorgen wij voor. Door actieve marketing-acties zetten we uw business positief in de kijker en zorgen we voor een gezonde interesse bij de (juiste) toekomstige klanten. Dit is goed voor uw naamsbekendheid én de kans op nieuwe klanten neemt automatisch toe.

we verkopen

Verkopen is een vak apart. Laat het daarom over aan specialisten. Wij nemen uw verkoop helemaal in handen met een gespecialiseerd en gemotiveerd verkoopteam. Specialisten die van verkopen hun vak gemaakt hebben. Zij werken altijd via een wel gedefinieerd sales plan. Actieve sales betekent dat deze experten op eigen initiatief potentiële klanten contacteren, de eerste gesprekken voeren en de kwalitatieve leads voor u uitfilteren. 

bottom of page